Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | Gennep, Uitgeverij Van |
---|---|
Artikelnummer: | 9789461645586 |
EAN-code: | 9789461645586 |
Shopscore | 5 (8)
|
---|
Flevo Campus onderzoekt in deze bundel het verleden, het heden en de toekomst van het eetgedrag van de stedeling. In negen essays behandelen vooraanstaande journalisten, wetenschappers, denkers en kunstenaars uiteenlopende onderwerpen. Denk daarbij aan de invloed van restaurant Noma op de huidige eetcultuur, een kleine geschiedenis van de rookworst, de betekenis van het mensen recht op goed voedsel, de noodzaak om met al onze zintuigen te eten, de ontwikkeling van volkstuintjes en de vraag waarom doperwten en wortels zo nodig samen in een pot moeten. En nog veel meer. Flevo Campus-jaarboek 2021-2022 Flevo Campus bundelt elk jaar de beste essays over het (stedelijk) voedselsysteem van de toekomst. Met dit jaar bijdragen van: Yves Segers, Hiske Versprille, Ellen Mangnus, Floris Visser, Hannah de Korte, Amber Striekwold, Jos Spijkerman, Bee Wilson, Brigit Toebes, Esther Veen en Lenno Munnikes C'----.._...